Team SingelSwim Utrecht

De SingelSwim Utrecht is een benefiet swim en wordt georganiseerd door de FSHD Stichting ism Spieren voor Spieren. Het team bestaat uit:

• Annette Menheere, voorzitter FSHD Stichting
  • Rob Staartjes, penningmeester FSHD Stichting en SingelSwim Utrecht
  • Michiel van der Graaf, bestuur SingelSwim Utrecht
  • Sophie van der Graaf, secretaris FSHD Stichting
  • Marjan van Grieken, fondsenwerving FSHD Stichting

Annette Menheere, voorzitter: “Het is geweldig je samen in te spannen voor een rotziekte waar tot dusver nog niets voor is! Ik ben trots mijn kinderen te kunnen enthousiasmeren om zich in te zetten voor mensen die door botte pech een soms onvoorstelbaar zwaar leven hebben. Hoe meer we samen ophalen, hoe sneller een oplossing dichterbij komt. Daarom daag ik 1x per jaar echt iedereen uit een stukje mee te zwemmen tegen FSHD#do good makes you feel good!"

Annette Menheere, SingelSwim 2018

Marjan van Grieken, Fondsenwerving: "Ook dit jaar zwem ik weer mee, om zo geld op te halen zodat er onderzoek gedaan kan worden naar een medicijn. Aangezien mijn neef FSHD heeft, ervaar ik van dichtbij hoe het is om deze ziekte te hebben. Door mijn gezonde spieren op een sportieve manier in te zetten, hoop ik zo geld om te halen zodat we samen FSHD de wereld uit helpen."

Marjan van Grieken zwemt de SingelSwim 2018

De volgende adviseurs staan het team bij:

• Ronald Roos
  • Jeroen Coers