Schrijf je nu in voor de SingelSwim 2019!

Zwem mee met de jubileumeditie van de SingelSwim Utrecht op zondag 16 juni 2019. Zwem 1,2 of 2 km door de historische Utrechtse Singel tegen de spierziekte FSHD.

Goed voorbereid de Singel in met GRATIS buitenwater training

Zwemmen kunnen we allemaal. Maar zwemmen in open water is iets anders dan baantjes trekken in een zwembad. Wil je echt optimaal voorbereid in de Singel springen op 16 juni? Doe dan mee met de buitenwater training van ZwemAnalyse bij Down Under op 4 juni om 19.00 uur. ZwemAnalyse brengt je de fijne kneepjes bij van open water zwemmen. Tijdens de training wordt dieper ingegaan op veiligheid, waterkwaliteit en zwemmen in koud water. ZwemAnalyse biedt deze training aan voor kleine en grote zwemmers. Let op: deelname op eigen risico.

Schrijf je hier in voor de training!

KidsSwim Utrecht

De SingelSwim Utrecht begint met de KidsSwim. Kinderen van 10 t/m 15 jaar zwemmen onder begeleiding van een volwassene (18+). Meer informatie over voorwaarden en deelname KidsSwim.

Deelname aan de KidsSwim Utrecht bedraagt €35,00 voor een kind met begeleider. Op een eigen actiepagina op de site kunnen de kinderen geld inzamelen voor het goede doel

Sailfish wetsuit

Het dragen van een Shorty of Wetsuit is verplicht tijdens de SingelSwim Utrecht. Deelnemers kunnen bij onze partner Sailfish voor €25,- een wetsuit huren. Maak op tijd de reservering, want op is op! De wetsuits zijn op de dag van het evenement af te halen bij de stand van Sailfish.

Zwem mee met je vrienden, familie, bedrijf, studenten- of sportvereniging!

Daag collega’s uit in een bedrijventeam, laat je vader schitteren op Vaderdag of ga samen met je familie, studie-, sport-, buurt- of klasgenoten deze unieke Utrechtse uitdaging aan. Schrijf je vandaag nog in voor de SingelSwim Utrecht. Ben je student of lid van een zwemvereniging dan hebben we speciale tarieven.

Tarieven voor deelname individuele zwemmers:

Normaal

Early Bird (tot 01 april)

Streefbedrag:

Tarieven voor deelname studenten en sportverenigingen:

Streefbedrag:

Tarieven voor deelname bedrijven:

Streefbedrag:

Tarieven voor deelname KidsSwim: