Schrijf je nu in voor de KidsSwim 2019


Heb jij altijd al in de Utrechtse Singel willen zwemmen? Ben jij tussen de 10 en 15 jaar, gezond en in het bezit van een A en B diploma? Zwem dan mee met de 3e editie van de KidsSwim Utrecht op zondag 16 juni! 

De KidsSwim start om 13.00 uur in Park Lepelenburg. Om 12.30 verzorgt Basic-Fit de warming up voor de kids.

Bekijk het volledige programma.

 

Vaderdag

Je zwemt de eerste 800 meter van het officiële 2km parcours van de SingelSwim Utrecht. Dit doe je niet alleen, maar samen met een begeleider van 18 jaar of ouder. Ook dit jaar is de SingelSwim Utrecht op Vaderdag. Beleef samen een leuke sportieve Vaderdag door mee te zwemmen voor het goede doel en te genieten van de  festivalsfeer met oa live muziek! Ga jij de uitdaging aan? Zwem met je grote broer of zus, je moeder, oom of buurvrouw.

De KidsSwim heeft een eigen pagina waar alle kids tussen de 10 en 15 jaar zich samen kunnen inzetten om een mooi bedrag bij elkaar te zwemmen tegen de spierziekte FSHD. 

Parcours

De kinderen en hun begeleiders verzamelen zich op Park Lepelenburg. Zij zwemmen samen de laatste 800m van het officiële 2 km parcours. Vanaf de start naar de keerboei is 400 meter en vervolgens zwemmen ze weer terug naar Park Lepelenburg. Een mooie zwemtocht waar alle familieleden, vrienden en kennissen de kinderen twee keer van dichtbij vanaf de kant kunnen aanmoedigen.

Spreekbeurten

Wil je graag een spreekbeurt houden over zwemmen in open water? Op de site van Waterschap De Stichtse Rijnlanden vind je alles wat je nodig hebt.

Sailfish wetsuit

Het dragen van een Shorty of Wetsuit is verplicht tijdens de SingelSwim Utrecht. Deelnemers kunnen bij onze partner Sailfish voor €25,- een wetsuit huren. Maak op tijd de reservering, want op is op! De wetsuits zijn op de dag van het evenement af te halen bij de stand van Sailfish. 

Voorwaarden

Voor deelname aan de KidsSwim Utrecht is er een leeftijdsgrens voor kinderen van minimaal 10 en maximaal 15 jaar. Daarnaast dienen de kinderen gezond te zijn en aantoonbaar hun A en B diploma te hebben gehaald. Een kind zwemt altijd met een begeleider (leeftijd 18+). Als de begeleider niet de ouder van het kind is, dient de ouder een machtiging voor de betreffende begeleider op de vrijwaringsverklaring te ondertekenen.

Net als bij de SingelSwim Utrecht zijn de kinderen en hun begeleider verplicht om een wetsuit te dragen. Deelnemers kunnen bij onze partner Sailfish voor €25,- een wetsuit huren. Maak op tijd de reservering, want op is op! De wetsuits zijn op de dag van het evenement af te halen bij de stand van Sailfish.

Kosten € 45 per kind (incl. begeleider)

Deelname aan de KidsSwim Utrecht bedraagt €45,00 voor een kind met begeleider. Ook de kinderen halen zwemdonaties op voor de spierziekte FSHD. Ga jij de uitdaging aan? Schrijf je dan nu in voor de 5e editie van de KidsSwim Utrecht.

 

Downloads:

Vrijwaringsverklaring KidsSwim 2019 Download